Suositukset

Tarja oivallutti minua uuden yritykseni perustamisen kynnyksellä. Takanani oli ollut noin kahdenkymmenen vuoden tiukka työrupeama ja pohdin uutta yritystä perustaessani omaa jaksamistani, tapaani tehdä työtä ja olla läsnä itselleni, perheelleni ja myös tuleville  asiakkailleni. Sain Tarjalta pysäyttäviä kysymyksiä ja kannustusta, mikä ohjasi minua olemaan suopeampi itseäni kohtaan ja höllentämään suorituskeskeistä ajatteluani. Suurin (lempeä) tönäisy Tarjalta oli se, että pidin elämäni ensimmäisen kesäloman ennen astumistani uuden yrittäjyyden saappaisiin. Mikä ihana tunne, kun opin olemaan myös aikaansaamattomuuden tilassa. Kiitos Tarja! Coaching-prosessin jälkeen tunsin olevani energinen, itsevarmempi ja ennen kaikkea minulla oli uudet “lasit” silmillä, joiden avulla opin olemaan itselleni armollisempi, keskittymään minulle tärkeisiin asioihin ja viemään osaamistani paremmin myös uuteen yritykseeni. 

Suosittelen lämpimästi!

Tarja Vartiainen, yrittäjä

miraitapuu

Tarja on tarkkanäköinen valmentaja ja coach, joka huomaa herkillä tuntosarvillaan myös sanoittamattomat, usein syvälle pinnan alle piiloon jäävät seikat. Taitavana luottamuksen rakentajana ja ohjattavan tunnoille herkkänä hän pystyy luomaan turvallisen ilmapiirin, jossa vaikeitakin asioita voi kohdata ja käsitellä ilman pelkoa. Ihmisten inhimillinen, empaattinen kohtaaminen juuri sellaisina kuin he ovat ja toivotietoisuuden herättäminen ovatkin Tarjan vahvuuksia. Hän osaa myös valaa myönteistä innostusta kasvuun ja auttaa löytämään muutokseen tarvittavan rohkeuden avaimet edeten ohjattavan rinnalla kannustavana kanssakulkijana.

Sanna Eulenberger/Service Designer and Certified Business Coach Master

miraitapuu

Thank you Tarja for supporting me on my journey and encouraging me to find out the next steps on my career. My coach, my mentor, You have given me inspiration, compassion and insights to the strengths I had almost forgotten. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin! Lämmin kiitos yhteisestä matkastamme tähän saakka, mitä ikinä se tuokaan mukanaan tulevaisuudessa 💕. Tähtiainesta⭐️ 

Anne Koskinen/HR Digitalization

miraitapuu

Kiitos voimia antavista ideoista ja esimerkeistä.

Tuli tunne, että ison repullisen asioita/ideoita saa viedä kotiinsa.

Osallistuja
Oivallusillat FinFami Uusimaa

Kiitos, sai paljon ajateltavaa ja uusia palikoita arkeen. Erittäin miellyttävällä

tavalla esitetty asiat. Aika kului liitäen nopeasti.

Osallistuja
Oivallusillat FinFami Uusimaa

miraitapuu

Keskustelun avoimuus, positiivinen ja inhimillinen ote hankaliin ja haastaviin aiheisiin.

Tärkeimmät oivallukset, jotka sain; pysähtymisen ja ajattelemisen (tietoisen) voima.

Voisin suositella ehdottomasti muitakin osallistumaan.”

Asiakas

miraitapuu

Pienryhmä toimi erinomaisesti. Oivallus; ole armollinen itsellesi. Ehdottomasti suosittelen muillekin.”

Asiakas

Vertainen oli hyvin empaattinen ja ymmärtäväinen. Koin tulleeni kuulluksi. Lisäksi oli erittäin hyödyllistä kuulla vertaisen kokemuksia ja keskustella kokemuksistamme limittäin. Sai perspektiiviä asioihin ja ongelmat tuntui heti pienemmiltä, kun ne tuli jaettua henkilön kanssa, joka on käynyt ja käy samanlaisia tilanteita läpi. Kiitos <3.”

Asiakas

Henkisen hyvinvoinnin osuus oli tosi hyvä ja olisi voinut kestää kauemmin juuri sellaisena hyvin fasilitoituna vertaiskeskusteluna mitä oli. Se, että se toimi niin hyvin, vaikutti vetäjä. Kiitos.”    

Asiakas

miraitapuu
Scroll to Top